Jouw Idee

      • Heeft u een verrassend idee?
      • Wilt u een project opzetten wat te maken heeft met duurzaamheid of met voeding, energie, biodiversiteit? Met groen, of welke kleur je ook maar aanstaat?
      • Hebt u hulp nodig bij het realiseren van uw idee, wilt u weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van het verkrijgen van subsidies bij instanties?

Laat het ons weten. Wij kunnen u in contact brengen met deskundigen, zodat u samen met anderen uw idee kunt uitwerken en een project kunt opstarten. Dat kan gebeuren tijdens het Groene IDeeCafé of tijdens een persoonlijk gesprek.

Vul daartoe het contactformulier in of bel of mail ons!

De volgende links kunnen je alvast wat op weg helpen.

Link Informatie
Patent Check Deze site is er voor iedereen met een goed idee. Een patentaanvraag kan kostbaar zijn en lang duren en het is lang niet altijd zeker dat je het patent toegewezen krijgt. Deze site checkt tegen vergoeding of er al patenten bestaan voor jouw idee.
Merkenregisters Hier kun je laten onderzoeken of de merknaam die jij voor je idee in gedachten hebt al bestaat. Dit kan je een hoop administratieve zorgen en eventuele rechtszaken besparen.
Het Handboek voor maatschappelijk ondernemen Sociaal Ondernemen is zakelijk ondernemen met oog voor mens en milieu. Het "Handboek voor Sociaal ondernemen in Nederland" is een handleiding bij het vertalen van Verheven Missies naar Praktisch Ondernemen.

Wil je anderszins actie ondernemen ga dan naar Actie.

Reacties zijn uitgeschakeld.