Actie

Allereerst: wordt actief als vrijwilliger bij de Stichting IDeeWinkel, voor Vrij Groen of het Groene IDeeCafé. Ook bij de P.R. groep kunnen we je hulp goed gebruiken!

Je kunt ook meehelpen met de interactieve website Lekker Groen rond Leiden om het biodiversiteitsnetwerk in en rond de stad te verbeteren.

Link Informatie
Weet wat je eet Als consument kunt u invloed uitoefenen op het gifgehalte in uw groenten en fruit. Verschillende supers hebben naar aanleiding van de Gifmeter zelf scherpere eisen gesteld aan hun producten. Logisch: welke supermarkt wil nu graag bekend staan als gifverkoper nummer één? Vraag uw super en de overheid nú om echt schone groenten en fruit.
Het Repaircafé Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Overal in het land ontstaan repaircafé's ook in Leiden. Wil je meedoen of meer weten? Stuur een mail naar: liselottevandikkelen@gmail.com
Schone Kleren Campagne Sinds 1989 brengt de Schone Kleren Campagne (SKC) verschillende organisaties die zich met kleding bezighouden samen om de arbeidsomstandigheden in die industrie te verbeteren.  
Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling Op de site staat een voorbeeldbrief die je kunt sturen aan je pensioenfonds om bezwaar te maken tegen beleggingen in clusterbommen landmijnen en bedrijven die gebruik maken van kinderarbeid en weinig respect hebben voor het milieu.
 

Reacties zijn uitgeschakeld.